Engelse Puzzels 2

Engelse Puzzels 2 bevat opnieuw legletters en enkele woordsudoku’s en ook hier zijn de Engelse woorden met tekeningen verduidelijkt.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-276-9 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Vrijwel dagelijks komen leerlingen in aanraking met de Engelse taal, vooral via internet en televisie. Engelse puzzels zijn een speelse manier om de leerling vertrouwd te maken met de schrijfwijze en betekenis van Engelse woorden. De leerkracht kan de puzzels een extra dimensie geven door de uitspraak met de groep te oefenen. De serie bestaat uit drie delen, die los van elkaar gebruikt kunnen worden. In de puzzels zijn woorden gebruikt die aansluiten bij de leefwereld van de leerling, over onderwerpen als familie, school, vakantie en huisdieren.

Engelse Puzzels 2 bevat opnieuw legletters en enkele woordsudoku’s en ook hier zijn de Engelse woorden met tekeningen verduidelijkt. Achterin het boek is een aantal woordpuzzels opgenomen en een letterlandkaart van Groot-Brittannië. In de puzzels zijn woorden gebruikt die goed aansluiten bij de leefwereld van de leerling, over onderwerpen als familie, school, vakantie en huisdieren.

Extra informatie

Groepen

, , ,

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…