Engelse Puzzels 1

Engelse Puzzels 1 bevat woordzoekers en enkele legletters. De Engelse woorden zijn met tekeningen verduidelijkt. De leerling moet woorden in alfabetische volgorde opzoeken en afstrepen.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-275-2 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Vrijwel dagelijks komen leerlingen in aanraking met de Engelse taal, vooral via internet en televisie. Engelse puzzels zijn een speelse manier om de leerling vertrouwd te maken met de schrijfwijze en betekenis van Engelse woorden. De leerkracht kan de puzzels een extra dimensie geven door de uitspraak met de groep te oefenen. De reeks bestaat uit drie delen, die los van elkaar gebruikt kunnen worden. In de puzzels zijn woorden gebruikt die aansluiten bij de leefwereld van de leerling, over onderwerpen als familie, school, vakantie en huisdieren.

Engelse Puzzels 1 bevat woordzoekers en enkele legletters. De Engelse woorden zijn met tekeningen verduidelijkt. De leerling moet woorden in alfabetische volgorde opzoeken en afstrepen. Hoewel de betekenis van woorden in dit deel minder belangrijk is, zijn de vertalingen onderaan het blad opgenomen. Met kleuren, lijnen of nummers kan de leerling laten zien of hij al wat woorden kan vertalen.

Extra informatie

Groepen

, , ,

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…