Collecties

Collecties

Bekijk alle Kinheim Collecties.

 • Blokboeken

  In de Blokboeken wordt de leerstof via een logische opbouw uitgelegd. De kinderen krijgen vervolgens voldoende ruimte om veel te oefenen. Binnen een blok wordt er aan verschillende leerdoelen gewerkt. Door de veelheid aan werkboeken is er voor ieder kind wel iets passends te vinden.
 • Kerndoeltrainers

  De kerndoelen zijn richtinggevend in ons onderwijs. In de Kerndoeltrainers zijn per vakgebied deze verschillende kerndoelen uitgewerkt in concrete leerdoelen. Bij ieder leerdoel zijn vervolgens geschikte opdrachten uitgewerkt. Er zijn verschillende werkboeken voor ieder niveau.
 • Zelfstandig

  Zelfstandig werken en zélf je opgaven nakijken: dat maakt de collectie Zelfstandig voor de leerling heel aantrekkelijk! Met deze unieke, speelse werkvorm kan de leerling – los van leerkracht en groep – in zijn eigen tempo oefenen met taal, rekenen, tafels en topografie.
 • Werkgidsen

  De collectie Werkgidsen is bedoeld voor verrijking en verdieping van het onderwijs aan de leerling die meer uitdaging wil. Ze kunnen gebruikt worden bij het zelfstandig werken, maar ook voor klassikaal projectonderwijs. Iedere leerling kan op zijn/haar eigen niveau werken.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie!