Proefpakket Kerndoeltrainer Optellen & Aftrekken

Proefpakket Kerndoeltrainer Optellen & Aftrekken.

 45,50

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Waar gaat het om bij rekenen? Het antwoord op die vraag lijkt kinderlijk eenvoudig; aantallen komen erbij of gaan eraf. Toch is het lastig om van concrete aantallen over te stappen naar abstracte cijfers. Dit moet stap voor stap gebeuren; eerst oefenen met hulpmaterialen, daarna gebruik maken van slimme strategieën en veel oefenen, zodat de basisbewerkingen geautomatiseerd worden. Uiteindelijk gaat het erom de handelingen snel uit te voeren, waardoor ingewikkelde berekeningen minder tijd zullen kosten.
De Kerndoeltrainer Optellen & Aftrekken richt zich op de basisbewerkingen van het rekenen en biedt afwisselende, betekenisvolle oefeningen. We hebben de kerndoelen 27, 29 en 30 uitgewerkt in een leerlijn met concrete leerdoelen die per deel worden aangeboden. Achterin elk deel staat een overzicht van de gehele leerlijn.

Als je in je groep rekening wilt houden met het persoonlijk niveau van de leerlingen, dan is de Kerndoeltrainer goed te gebruiken om extra te oefenen aan te bieden voor een specifiek leerprobleem. Elk deel behandelt een bepaald niveau van de leerlijn optellen en aftrekken en op basis van jouw analyses kun je gerichte oefeningen aanbieden die je leerling op dat moment nodig heeft.
Het proefpakket omvat een exemplaar van elk deel.

Extra informatie

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…