Proefpakket Kerndoeltrainer Getallen & Getalrelaties

Proefpakket Kerndoeltrainer Getallen & Getalrelaties.

 45,50

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

In je groep wil je rekening houden met het persoonlijke niveau van de leerlingen. En na een toets komen die verschillen extra naar boven drijven. De meeste leerlingen gaan goed mee, maar een enkele leerling vertoont uitval.
Kerndoeltrainer Getallen & Getalrelaties helpt je verder om de juiste oefening te vinden voor het specifieke probleem waarmee je leerling zit. Elk deel behandelt namelijk een bepaald niveau van de leerlijn getallen en getalrelaties en op basis van je analyses kun je gerichte oefeningen aanbieden die je leerling op dat moment nodig heeft. En heeft je leerling op verschillende onderdelen uitval? Geen probleem, want het maakt niet uit op welk niveau je leerling begint. Er kan daarnaast van leerprobleem naar leerprobleem gesprongen worden, want alle leerdoelen van de gehele leerlijn staan in elk deel overzichtelijk opgesomd.

Kerndoeltrainer Getallen & Getalrelaties biedt afwisselende, betekenisvolle oefeningen en sluit daarom goed aan op de leerbehoefte van jouw leerling. Het proefpakket omvat een exemplaar van elk deel.

Extra informatie

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…