• Woordenschat fase 2
  • Woordenschat Fase 2
  • Woordenschat Fase 2
  • Woordenschat Fase 2
  • Woordenschat Fase 2

Woordenschat Fase 2

Woordenschat Fase 2 staat vol met nieuwe beeldpuzzels over onderwerpen zoals reizen, de keuken, huisdieren, bloemen en beroepen.

€ 9,95

Wissen
Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-247-9 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Al puzzelend de woordenschat vergroten: dat is het doel van de zevendelige serie Woordenschat “Om je heen”. Het uitgangspunt van de beeldpuzzels zijn eenvoudige illustraties, die vertaald moeten worden naar woorden. Op een speelse manier leren kinderen zo nieuwe begrippen, woorden en de juiste schrijfwijze ervan kennen. De beeldpuzzels hebben thema’s die dichtbij de leerling liggen zoals de eigen klas, het eigen huis, vervoer, kleding en huisdieren. Natuurlijk is elk volgend deel wat moeilijker dan het vorige: in moeilijkheidsgraad volgen de puzzelboeken de woordenschatontwikkeling (fases).

Woordenschat Fase 2 staat vol met nieuwe beeldpuzzels over onderwerpen zoals reizen, de keuken, huisdieren, bloemen en beroepen. In tegenstelling tot Woordenschat Fase 1 staan de plaatjes niet meer in het eerste hokje, maar staan ze verspreid over de puzzelpagina. Als hulp verwijzen de nummers van de plaatjes wel naar de juiste plek in de puzzel. Ook zijn boven de puzzels de beschikbare woorden alvast afgedrukt.

Extra informatie

Groepen

,

Leerbehoeften

Reeks

Soort

,

Vakgebied

Andere suggesties…