Woordenschat Fase 1

In Woordenschat Fase 1 is gewerkt volgens het concept van de Zweedse puzzel: het plaatje staat telkens in het eerste hokje.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-246-2 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Al puzzelend de woordenschat vergroten: dat is het doel van de zevendelige serie Woordenschat “Om je heen”. Het uitgangspunt van de beeldpuzzels zijn eenvoudige illustraties, die vertaald moeten worden naar woorden. Op een speelse manier leren kinderen zo nieuwe begrippen, woorden en de juiste schrijfwijze ervan kennen. De beeldpuzzels hebben thema’s die dichtbij de leerling liggen zoals de eigen klas, het eigen huis, vervoer, kleding en huisdieren. Natuurlijk is elk volgend deel wat moeilijker dan het vorige: in moeilijkheidsgraad volgen de puzzelboeken de woordenschatontwikkeling (fases).

In Woordenschat Fase 1 is gewerkt volgens het concept van de Zweedse puzzel: het plaatje staat telkens in het eerste hokje. Naar aanleiding van deze plaatjes gaat de leerling woorden invullen die te maken hebben met onderwerpen zoals speelgoed, familie, eten, de slaapkamer en muziek. Als afsluiter gaat de leerling een leuke, grote woordzoeker maken!

Extra informatie

Groepen

,

Leerbehoeften

Reeks

Soort

,

Vakgebied

Andere suggesties…