Blokboek Taal 3

In Blokboek Taal 3 leert de leerling aan de hand van talrijke illustraties om systematisch en op speelse wijze woorden te begrijpen en te schrijven.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-330-8 Categorieën: ,

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Veelzijdig inzetbaar: dat zijn de Blokboeken Taal! De boeken zijn een ideale ondersteuning van elke taalmethode, zowel in het basisonderwijs als in het speciaal onderwijs. Ze hebben als doel de schrijfvaardigheid en het taalinzicht in een logische volgorde op te bouwen, met een gedegen uitleg en door vele oefeningen. De lessen bestaan uit een eenvoudig en een iets moeilijker gedeelte. Ook een zorgleerling kan daardoor een groot gedeelte van elke taak zelfstandig uitwerken. In de blokboeken is extra schrijfruimte voor oefening, herhaling of dictee opgenomen. De boeken zijn heel geschikt voor zelfstandig werken.

In Blokboek Taal 3 leert de leerling aan de hand van talrijke illustraties om systematisch en op speelse wijze woorden te begrijpen en te schrijven. Naast spelling en dictee, krijgt de leerling te maken met bijvoeglijke naamwoorden en telwoorden. Tevens zijn er vele leuke opdrachten voor het verbeteren van de woordenschat, het maken van zinnen, verkleinwoordjes en samentrekkingen.

Er zijn ook losse Werkbladen Taal te krijgen om te oefenen.

Extra informatie

Groepen

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…