Werkwoorden C

In Werkwoorden C worden een aantal zaken nog eens uitgelicht en kunnen de leerlingen extra oefenen. Op deze manier hoeven ze straks niet meer na te denken bij het spellen van het juiste werkwoord in een zin.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-393-3 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Voor het goed leren vervoegen van werkwoorden moet er veel worden geoefend! Dat kan op een plezierige manier met de reeks Werkwoorden, drie fris en kleurrijk vormgegeven werkboeken waarin de moeilijkheden bij het vervoegen op een systematische manier worden behandeld. Elke moeilijkheid wordt kort en krachtig besproken en met voorbeelden verduidelijkt. Daarna volgen gevarieerde oefenopgaven, die klassikaal of individueel gemaakt kunnen worden. Door de vele herhalingsoefeningen krijgen leerlingen al snel meer grip op het gebruiken en vervoegen van werkwoorden.

In Werkwoorden C worden een aantal zaken nog eens uitgelicht en kunnen de leerlingen extra oefenen. Op deze manier hoeven ze straks niet meer na te denken bij het spellen van het juiste werkwoord in een zin. Er wordt geoefend met enkelvoud, meervoud, tegenwoordige tijd, verleden tijd, sterke en zwakke voltooid deelwoorden, met de gebiedende wijs en infinitief. Werkwoorden C is een mooi aanvulling op de eerste twee delen, waarin herhaling en extra oefening centraal staat.

Werkwoorden C is vanaf groep 7 te gebruiken.

 

Extra informatie

Groepen

,

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…