• Woordenschat fase 7 (XXL)
  • Woordenschat Fase 7 (XXL)
  • Woordenschat Fase 7 (XXL)
  • Woordenschat Fase 7 (XXL)
  • Woordenschat Fase 7 (XXL)

Woordenschat Fase 7

Woordenschat Fase 7 (XXL) bevat verschillende soorten puzzels, en zijn extra groot! Bij de meeste puzzels moet de leerling woorden invullen in legletters.

€ 9,95

Wissen
isbn: 978-90-6052-252-3 Categorieën: ,

Beschrijving

Al puzzelend de woordenschat vergroten: dat is het doel van de zevendelige serie Woordenschat “Om je heen”. Het uitgangspunt van de beeldpuzzels zijn eenvoudige illustraties, die vertaald moeten worden naar woorden. Op een speelse manier leren kinderen zo nieuwe begrippen, woorden en de juiste schrijfwijze ervan kennen. De beeldpuzzels hebben thema’s die dichtbij de leerling liggen zoals de eigen klas, het eigen huis, vervoer, kleding en huisdieren. Natuurlijk is elk volgend deel wat moeilijker dan het vorige: in moeilijkheidsgraad volgen de puzzelboeken de woordenschatontwikkeling (fases).

Woordenschat Fase 7 (XXL) bevat verschillende soorten puzzels, en zijn extra groot! Bij de meeste puzzels moet de leerling woorden invullen in legletters. Vaak zijn die woorden gegeven, maar soms moet het worden gedaan op basis van een synoniem, een anagram of een omschrijving. Verder komt de leerling ook interessante woordzoekers tegen. Al met al een leuke uitdaging!

Extra informatie

Groepen

,

Leerbehoeften

Reeks

Soort

,

Vakgebied

Andere suggesties…