• Tijdvak 7
  • Tijdvak 7
  • Tijdvak 7
  • Tijdvak 7
  • Tijdvak 7

Tijdvak 7

In Tijdvak 7 komen uiteenlopende onderwerpen van de Nederlandse geschiedenis aan bod. Van de preshistorische mens tot aan de uitvinding van de computer.

€ 9,95

Wissen
Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-298-1 Categorieën: ,

Beschrijving

Tijdvak is een fraai geïllustreerde serie waarin kinderen de geschiedenis van Nederland op een speelse manier ontdekken. Per deel staan in evenzoveel hoofdstukken tien tijdvakken centraal, van de steentijd tot en met de twintigste eeuw. Tijdvak vormt daarmee een goede aanvulling op de geschiedenisles, maar is ook heel geschikt voor zelfstandig werken. Er kan zowel individueel als in groepjes mee gewerkt worden, op school of thuis. Korte (strip)verhalen en grappige illustraties, interviews, quizzen en opdrachten met een knipoog maken van Tijdvak een serie om met veel plezier in te werken. Voor groep 5 t/m 8.

In Tijdvak 7 ontdek je uiteenlopende onderwerpen van de Nederlandse geschiedenis.
De prehistorische mens in Nederland kennen we door archeologische vondsten, maar wat kom je te weten als je één van die oude botten opgraaft? Kwamen de Romeinen echt in Nederland en wat deden ze hier precies? En hoezo zijn middeleeuwse monniken belangrijk geweest voor Nederland? Wat deed Willem van Oranje nu ook al weer? Waar komt je achternaam vandaan? Hoe verliep de Tweede Wereldoorlog eigenlijk? Je leert veel, want je krijgt antwoord op een groot aantal
boeiende vragen.

Extra informatie

Groepen

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…