Metriek 6

Metriek 6 vangt aan met herhaling en vervolgens komen onderwerpen als wegen met een weegschaal, de afstand en snelheid met een auto en grafieken maken aan bod.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-208-0 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Er worden zakken met graan gevuld. In elke zak gaat zestig kilo. Ik heb duizend kilo. Hoeveel zakken kan ik vullen? Het zijn dit soort klassieke rekenoefeningen waar de serie Metriek haar aanhoudende succes aan dankt! In de oefenboeken worden begrippen als tijd, lengte, gewicht en snelheid uitgelegd en met eenvoudige tekeningen verduidelijkt. Na de uitleg volgen korte, verhalende oefeningen waarmee de leerling met de verschillende eenheden leert rekenen. De heldere uitleg en de ruime hoeveelheid oefeningen helpen de leerling een goed inzicht in de begrippen te krijgen.

Metriek 6 vangt aan met herhaling en vervolgens komen onderwerpen als wegen met een weegschaal, de afstand en snelheid met een auto en grafieken maken aan bod. De leerling leert over het onderverdelen van een liter in centiliters, het begrip ‘gros’ en gaat afstanden berekenen. Er wordt tevens uitgebreid ingegaan op de begrippen temperatuur en omtrek. Ook de Romeinse cijfers worden behandeld; de leerling gaat hiermee leren (om)rekenen.

Voor groep 6.

Extra informatie

Groepen

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…