Breuken 6

Breuken 6 gaat verder met de taartconstructie van breuken. De leerling leert nu ook dat een taart bijvoorbeeld in drieën of in zessen kan worden verdeeld.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-221-9 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

‘Je een breuk lachen’ is een bekende uitdrukking, maar ‘Je een breuk oefenen’? Waarmee kun je je nu een breuk oefenen?! In elk geval met de serie Breuken, vier werkboeken met uitleg en oefeningen om de breuk goed te leren begrijpen en gebruiken. In de zorgvuldig opgebouwde lesstof worden gewone breuken, decimale breuken en procenten helder uitgelegd. Er is veel aandacht voor de vier hoofdbewerkingen van zowel de gewone breuken als de decimale breuken. Bij de behandeling van gewone breuken wordt gebruik gemaakt van afbeeldingen zoals opgedeelde cirkels (‘taartpunten’) en allerlei leuke illustraties die de stof inzichtelijk maken. De pagina’s staan vol oefeningen, vraagstukjes en afwisselende activiteiten zoals knippen en plakken. Na elke nieuw behandelde bewerking wordt alle eerder behandelde stof herhaald.

Breuken 6 gaat verder met de taartconstructie van breuken. De leerling leert nu ook dat een taart bijvoorbeeld in drieën of in zessen kan worden verdeeld. Er worden zelfs twaalfden behandeld! De theorie wordt weer duidelijk gemaakt aan de hand van illustraties, en de vele sommen zorgen ervoor dat de leerling de stof steeds beter onder de knie krijgt.

Voor groep 6.

Extra informatie

Groepen

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…