• Zelfstandig Rekenen 5
  • Zelfstandig Rekenen 5
  • Zelfstandig Rekenen 5
  • Zelfstandig Rekenen 5
  • Zelfstandig Rekenen 5

Zelfstandig Rekenen 5

In Zelfstandig Rekenen 5 gaat de leerling optellen en aftrekken tot maar liefst 10.000! Er komen  vele leuke sommen over vermenigvuldigen en delen aan bod.

€ 9,95

Wissen
Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-145-8 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zelfstandig werken en zélf je opgaven nakijken: dat maakt Zelfstandig Rekenen voor de leerling heel aantrekkelijk! Met deze unieke, speelse werkvorm kan de leerling – los van leerkracht en groep – in zijn eigen tempo oefenen met rekenen en tafels. Door de oplopende moeilijkheidsgraad zijn ze zowel geschikt voor de leerling die extra uitdaging wil als voor de leerling die extra oefening kan gebruiken.

De opgaven in deze oefenboeken gaan vergezeld met grappige illustraties en zijn steeds op dezelfde manier opgebouwd. Op elke bladzijde staat een vierkant met zestien tot twintig geruite vakken. In elk vak staat de opgave in het grijze ruitje en dienen de blanco ruitjes als antwoordmogelijkheid. De leerling zet een kruisje bij het antwoord van zijn keuze. Na het aankruisen van alle antwoorden legt hij het correctievel over het vierkant. Het correctievel heeft transparante, gekleurde ruitjes, waardoor de goede antwoorden als het ware dezelfde kleur krijgen. Dit maakt van nakijken een leuke klus en stimuleert om verder te gaan. Op de resultatenlijst achterin het boek kan de leerling zelf zijn scores bijhouden.

In Zelfstandig Rekenen 5 gaat de leerling optellen en aftrekken tot maar liefst 10.000! Er komen  vele leuke sommen over vermenigvuldigen en delen aan bod. Verder zijn er gevarieerde opgaven over minuten, kwartieren, uren, dagen, weken, maanden en jaren. De leerling leert bovendien over breuken (alleen 1/2), maten en gewichten. De rekenopgaven van het boek zijn oplopend in moeilijkheidsgraad.

Voor groep 5.

Extra informatie

Groepen

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…