• Redactiesommen A
  • Redactiesommen A
  • Redactiesommen A
  • Redactiesommen A
  • Redactiesommen A

Blokboek Redactiesommen A

De oefeningen in Redactiesommen A hebben betrekking op de bewerkingen en cijfervaardigheid, getalbegrip, rekenen met geld en rekenen met tijd.

€ 9,95

Wissen
Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-239-4 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Om rekenvraagstukken goed op te lossen moet je ze goed kunnen lezen en de juiste rekenrelaties kunnen leggen. Precies deze vaardigheden leren leerlingen in de serie Redactiesommen die naast elke gangbare rekenmethode gebruikt kan worden, individueel of in groepen. De grappig geïllustreerde blokboeken zijn zelfcontrolerend waardoor ze zeer geschikt zijn voor zelfstandig werken of als voorbereiding van de Cito eindtoets. Afhankelijk van het niveau hebben de sommen betrekking op getalbegrip, bewerkingen, meten, tijd en geld, omtrek, oppervlakte en inhoud, procenten en verhoudingen.

De oefeningen in Redactiesommen A hebben betrekking op de bewerkingen en cijfervaardigheid, getalbegrip, rekenen met geld en rekenen met tijd. Zo gaat de leerling o.a. knikkers tellen, rekenen hoeveel geld er nog in de spaarpot zit en raadseltjes oplossen zoals: ‘welk getal is twee meer dan de helft van vier?’

Voor groep 5

Extra informatie

Groepen

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…