Geschiedenispuzzels 1

Geschiedenispuzzels 1 behandelt de geschiedenis tot ongeveer 1400 na Christus.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-194-6 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Lekker puzzelen met de vaderlandse geschiedenis, van Alva tot de Zuiderzee. De vierdelige reeks Geschiedenispuzzels is een prima aanvulling op het vak Geschiedenis en kan een goede bijdrage leveren aan het leren kennen van belangrijke namen en gebeurtenissen. Hoewel de puzzelonderwerpen aansluiten bij de Blokboeken Geschiedenis, kunnen de delen ook afzonderlijk gebruikt worden. Ze zijn zeer geschikt voor zelfstandig werken maar ook voor onderwijs aan een groep of in hoeken.

Geschiedenispuzzels 1 behandelt de geschiedenis tot ongeveer 1400 na Christus. De puzzels zijn bedoeld voor kinderen van het basisonderwijs (groep 6) maar ook voor de eerste leerjaren van het voortgezet onderwijs.

De vele interessante puzzels gaan onder meer over de oudste beschavingen en nederzettingen, over de Germanen en over de Noormannen. De leerling leert via de puzzels over de Romeinen die naar ons land komen, en over de grote volksverhuizing nadat ze teruggingen. De tijd van Karel de Grote komt aan de orde, ridders en kastelen passeren de revue en de kruistochten worden behandeld.

Extra informatie

Groepen

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…