Geschiedenispuzzels 3

Geschiedenispuzzels 3 behandelt de vaderlandse geschiedenis in puzzels, van de Franse tijd tot heden.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-196-0 Categorieën: , Tags: ,

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Lekker puzzelen met de vaderlandse geschiedenis, van Alva tot de Zuiderzee. De vierdelige serie Geschiedenispuzzels is een prima aanvulling op het vak Geschiedenis en kan een goede bijdrage leveren aan het leren kennen van belangrijke namen en gebeurtenissen. Hoewel de puzzelonderwerpen aansluiten bij de Blokboeken Geschiedenis, kunnen de delen ook afzonderlijk gebruikt worden. Ze zijn zeer geschikt voor zelfstandig werken maar ook voor onderwijs aan een groep of in hoeken.

Geschiedenispuzzels 3 behandelt de vaderlandse geschiedenis in puzzels, van de Franse tijd tot heden. De puzzels zijn bedoeld voor kinderen van hoogste groepen van de basisschool en voor de laagste klassen van het voortgezet onderwijs. Het puzzelboek sluit goed aan bij blokboek Geschiedenis 8.

De puzzels behandelen diverse onderwerpen, zoals de komst van de Fransen en de vrijheid na hun overheersing. De leerling puzzelt over de grondwet, en ook onderwerpen als de Tweede Wereldoorlog en ons koningshuis krijgen in dit deel een plaats. Vele algemene geschiedkundige termen uit de 19e en de 20e eeuw komen voorbij. Aan het einde van het boek wordt gekeken hoe goed de leerling inmiddels kan omgaan met jaartallen en kan groepsgewijs een spelletje over de geschiedenis gespeeld worden.

Extra informatie

Groepen

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…