• Vier Elementen – Set
  • Nieuw

De Vier Elementen – set van vier delen

Het serie De Vier Elementen is een handreiking vol met creatieve opdrachten, leerzame teksten, verschillende technieken, leerdoelen en leerlijnen.

 120,00

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: SDVE Categorieën: ,

Beschrijving

Leren over culturen, kunst en vormgeving. Werken vanuit beeldende kunst kan kinderen een goed houvast bieden. Bovendien kunnen ze er veel plezier aan beleven. Lekker met je hoofd en handen werken, vertrouwd raken met een andere manier van kijken, vrij leren denken, schoonheid ontdekken. Allemaal ingrediënten die De Vier Elementen tot een kleurrijke serie maken.
De Vier Elementen biedt onderwijsgevenden inspiratie en ondersteuning bij het vak Culturele en Kunstzinnige Vorming. Vier boeken vol creatieve ideeën en verwerkingen waarmee leerlingen gestimuleerd kunnen worden in het creatief denk- en ontwikkelingsproces.

In elk van de vier delen staat een van de elementen centraal: Aarde, Lucht, Vuur en Water. Elk deel is een handreiking vol creatieve lesideeën en leerzame teksten rond het thema van het element. Deze boeken bieden een enorme flexibiliteit waardoor elke onderwijsgevende er makkelijk mee aan de slag kan gaan, zelf leerlijnen kan uitzetten en lessen kan laten aansluiten bij andere vakken.

De Vier Elementen is bedoeld voor leerkrachten en leerlingen van groep 3 t/m 8.

In samenwerking met
Diasso Educatieve Vormgeving

Diasso

Extra informatie

Aantal

Groepen

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied