• Blokboek Verkeer 4
  • Blokboek Verkeer 4
  • Blokboek Verkeer 4
  • Blokboek Verkeer 4
  • Blokboek Verkeer 4

Blokboek Verkeer 4 (oude versie)

De inkleurbare plaatjes en bijhorende meerkeuzevragen van Blokboek Verkeer 4 nemen de leerlingen weer verder mee in de wereld van het straatverkeer.

€ 32,50

Wissen
isbn: 978-90-6052-147-2 Categorieën: ,

Beschrijving

Kinderen en verkeer is een combinatie die ouders en leerkrachten vaak zorgen baart. Je wilt dat leerlingen op een veilige manier deelnemen aan het verkeer, als fietser, voetganger en zelfstandig gebruiker van het openbaar vervoer. Met de Blokboeken Verkeer leren zij de verkeersregels en de betekenis van verkeersborden op hun duimpje kennen! Na het doorwerken van de Blokboeken met opdrachten en verkeerstoetsen zijn ze klaar voor het verkeersexamen. De opdrachten bestaan uit speelse, vriendelijke illustraties van verkeerssituaties met daarbij een korte tekst en een invul- of keuzemogelijkheid. De handleiding bij elk Blokboek maakt de serie tot een bruikbare methode en is tevens het antwoordenboek.

De inkleurbare plaatjes en bijhorende meerkeuzevragen van Blokboek Verkeer 4 nemen de leerlingen weer verder mee in de wereld van het straatverkeer. De leerling leert onder meer hoe hij of zij een ander moet inhalen en hoe gebruik gemaakt moet worden van het zebrapad. Hoe kunnen kinderen het beste veilig spelen, of elkaar niet in gevaar brengen? De leerling zal ook begrijpen wat de rol van de agent in het verkeer is en mag door een tekening in te kleuren zelf ook even agentje spelen!

Blokboek Verkeer is in 2019 herzien en geactualiseerd. Oude en nieuwe versie kan naast elkaar gebruikt worden.

Extra informatie

Groepen

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…