• BlokboekEngelsA
  • BlokboekEngelsA_pg01
  • BlokboekEngelsA_pg04
  • BlokboekEngelsA_pg05
  • BlokboekEngelsA_pg10
  • BlokboekEngelsA_pg11
  • BlokboekEngelsA_pg44

Blokboek Engels A

Blokboek Engels A is een oefenboek waarin de leerlingen kennismaken met de Nederlandse familie Bluf en de Engelse familie Floyd, die met elkaar bevriend raken op een camping in Engeland.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-301-8 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Blokboek Engels is een serie, waarin leerlingen aan de hand van een verhaal meegenomen worden op ontdekkingsreis en spelenderwijs kennismaken met Engeland en de Engelse taal. De Blokboeken  bestaan uit zes hoofdstukken met leesteksten, stripverhalen, informatieblokjes, oefeningen, puzzels, spelletjes en creatieve opdrachten. Bij ieder hoofdstuk horen tien opdrachten, waaronder enkele “ster”opdrachten, die bedoeld zijn voor leerlingen die meer uitdaging zoeken of meer aankunnen.

De Blokboeken zijn geschikt als kennismaking met de Engelse taal of als extra oefenmateriaal. Voor kinderen die toe zijn aan de Engelse taal kan dit een uitdaging vormen, voor kinderen die moeite hebben met Engels, kunnen hiermee extra oefenen. Er kan zelfstandig in gewerkt worden of onder begeleiding van een leerkracht. Na vier maanden Engels kan de leerling er prima mee aan de slag.

Blokboek Engels A is een oefenboek waarin de leerlingen kennismaken met de Nederlandse familie Bluf en de Engelse familie Floyd, die met elkaar bevriend raken op een camping in Engeland. Met elkaar beleven zij activiteiten die in een vakantie plaatsvinden. Op deze manier leren de kinderen op een leuke manier hun woordenschat in de Engelse taal te vergroten. Ze maken kennis met getallen, kleuren, kleding, voedsel, geld en dieren.

Extra informatie

Groepen

,

Leerbehoeften

,

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…