Woordenschat Fase 4

In Woordenschat Fase 4 gaat de leerling weer nieuwe leerzame woordpuzzels maken!

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-249-3 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Al puzzelend de woordenschat vergroten: dat is het doel van de zevendelige reeks Woordenschat “Om je heen”. Het uitgangspunt van de beeldpuzzels zijn eenvoudige illustraties, die vertaald moeten worden naar woorden. Op een speelse manier leren kinderen zo nieuwe begrippen, woorden en de juiste schrijfwijze ervan kennen.

De beeldpuzzels hebben thema’s die dichtbij de leerling liggen zoals de eigen klas, het eigen huis, vervoer, kleding en huisdieren. Natuurlijk is elk volgend deel wat moeilijker dan het vorige: in moeilijkheidsgraad volgen de puzzelboeken de woordenschatontwikkeling (fases).

In Woordenschat Fase 4 gaat de leerling weer nieuwe leerzame woordpuzzels maken! De woordrijen bovenin de pagina zijn verdwenen, maar daar staat tegenover dat er soms al letters in de puzzels zijn ingevuld.

Onderwerpen zoals ridders, sieraden, papier en het licht komen aan de orde. De leerling leert om muziekinstrumenten en onderdelen van de auto te herkennen; maar ook speelgoed wordt uiteraard niet vergeten!

Extra informatie

Groepen

,

Leerbehoeften

Reeks

Soort

,

Vakgebied

Andere suggesties…