• Werkwoorden deel B
  • Werkwoorden deel B
  • Werkwoorden deel B
  • Werkwoorden deel B
  • Werkwoorden B

Werkwoorden B

Werkwoorden B behandelt de verleden tijd en het verschil tussen sterke en zwakke werkwoorden, het voltooid deelwoord (ook als bijvoeglijk naamwoord) het onvoltooid deelwoord, de gebiedende wijs en de infinitief.

€ 9,95

Wissen
Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-282-0 Categorieën: ,

Beschrijving

Voor het goed leren vervoegen van werkwoorden moet er veel worden geoefend! Dat kan op een plezierige manier met de serie Werkwoorden, twee fris en kleurrijk vormgegeven werkboeken waarin de moeilijkheden bij het vervoegen op een systematische manier worden behandeld. Elke moeilijkheid wordt kort en krachtig besproken en met voorbeelden verduidelijkt. Daarna volgen gevarieerde oefenopgaven, die klassikaal of individueel gemaakt kunnen worden. Door de vele herhalingsoefeningen krijgen leerlingen al snel meer grip op het gebruiken en vervoegen van werkwoorden.

Werkwoorden B behandelt de verleden tijd en het verschil tussen sterke en zwakke werkwoorden, het voltooid deelwoord (ook als bijvoeglijk naamwoord) het onvoltooid deelwoord, de gebiedende wijs en de infinitief. Ook is er aandacht voor werkwoorden die beginnen met be-, ge-, her-, er-, ont- en ver- en veel herhalingsoefeningen van alle behandelde stof uit de twee delen.

Werkwoorden B is vanaf groep 6 te gebruiken.

 

Extra informatie

Groepen

, ,

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…