Werkgids Het Dierenrijk

In de Werkgids Het Dierenrijk leert de leerling van alles leren over zoogdieren, vogels, reptielen, amfibieën, vissen en insecten.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-254-7 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

De reeks Werkgidsen is bedoeld voor verrijking en verdieping van het onderwijs aan de leerling die meer uitdaging wil. Ze zijn vooral geschikt voor gebruik bij het zelfstandig werken, maar ook voor klassikaal projectonderwijs. Het thema van de Werkgids is opgesplitst in deelthema’s die afgerond worden met een weekopdracht. Door de aard van de opdrachten kan iedere leerling op zijn eigen niveau werken. Alle weekopdrachten samen vormen een eindpresentatie zoals een werkstuk, een muurkrant of een tentoonstelling. In de Werkgids is een planning opgenomen waarin de leerling de beschikbare tijd en de status van de opdrachten kan bijhouden. Er zijn Werkgidsen voor de onderbouw en voor de bovenbouw.

In de Werkgids Het Dierenrijk leert de leerling van alles leren over zoogdieren, vogels, reptielen, amfibieën, vissen en insecten. Met de gevonden informatie maakt de leerling een werkstuk met als thema ‘het dierenrijk’. De werkgids bevat lege bladzijdes waar de leerling op kan schrijven, tekenen en plakken. Achterin de werkgids is een planning opgenomen, waarop de leerling kan invullen welke opdrachten hij of zij al heeft afgemaakt.

Voor groep 3 & 4.

Extra informatie

Groepen

, , ,

Leerbehoeften

Reeks

Soort

,

Vakgebied

Andere suggesties…