Proefpakket Blokboek Spelkwartier

Goed spellen is wat in de Blokboeken Spelkwartier geoefend wordt, een kwartier per keer is al voldoende.

 45,50

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: PBS Categorieën: ,

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

SPEELkwartier? Er staat toch echt SPELkwartier! Het is dus belangrijk om woorden goed te schrijven. Goed spellen is wat in de Blokboeken Spelkwartier geoefend wordt, een kwartier per keer is al voldoende.

Het Proefpakket Spelkwartier omvat vijf delen.
Deel A is vanaf midden groep 3 en deel E loopt door tot midden groep 8.

In de Blokboeken worden twaalf verschillende spellingscategorieën behandeld die bij het niveau van de kinderen passen. Achterin elk boek is een overzicht toegevoegd waarmee snel bekeken kan worden welke categorieën per deel voor komen.

Per categorie zijn twee bladzijden met gevarieerde oefeningen.  Doordat de categorieën een aantal maal per deel  herhaald worden, leren de kinderen de spellingsproblemen in de loop van het jaar op te lossen. Na elke vier categorieën wordt er een toets gemaakt met daarbij een speelse activiteit: een puzzel, een kleurplaat of een verhaal schrijven. Per toets kunnen de kinderen achterin het werkboek aangeven hoe ze deze gemaakt hebben. Met nog twee extra bladzijden herhalingsoefeningen wordt elk blok afgesloten. Alle oefeningen kunnen op school of thuis geheel zelfstandig gemaakt worden.

Extra informatie

Reeks

Soort

,

Vakgebied

Andere suggesties…