Metriek 7

In Metriek 7 wordt het begrip oppervlakte uitgelegd en de leerlingen gaan hiermee oefenen.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-207-3 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Er worden zakken met graan gevuld. In elke zak gaat zestig kilo. Ik heb duizend kilo. Hoeveel zakken kan ik vullen? Het zijn dit soort klassieke rekenoefeningen waar de reeks Metriek haar aanhoudende succes aan dankt! In de oefenboeken worden begrippen als tijd, lengte, gewicht en snelheid uitgelegd en met eenvoudige tekeningen verduidelijkt. Na de uitleg volgen korte, verhalende oefeningen waarmee de leerling met de verschillende eenheden leert rekenen.

De heldere uitleg en de ruime hoeveelheid oefeningen helpen de leerling een goed inzicht in de begrippen te krijgen. De presentatie van de leer- en oefenstof past bij het niveau van de leerling: van een overzichtelijke opmaak en eenvoudig taalgebruik in de eerste delen tot meer variatie en uitdagender opgaven in de laatste delen.

In Metriek 7 wordt het begrip oppervlakte uitgelegd en de leerlingen gaan hiermee oefenen. Alles wat tot nu toe behandeld is, wordt regelmatig opnieuw behandeld en de leerling wordt geleerd om begrippen met elkaar te combineren!

De vierkante meter en de vierkante decimeter komen aan de orde, en het jaar wordt onderverdeeld in kwartalen. Ook rekenen met halfjes en het berekenen van de inhoud zijn onderwerpen die aan de orde komen.

Extra informatie

Groepen

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…