Leuk Rekenen 6

Leuk Rekenen 6 is uitermate geschikt voor kinderen uit groep 7 en 8 en is al stukken moeilijker: er moet flink worden gerekend voordat kruisjes kunnen worden bedekt.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-217-2 Categorieën: ,

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Leuk Rekenen is een serie uitdagende rekenpuzzels voor een (nog) groter rekeninzicht en is geschikt voor alle groepen. De ondertitel Met kruisjes bedekken verwijst naar de gebruikte werkvorm, die in elk boek wordt toegelicht. Uit een transparant vel dat in de boeken zit, knippen leerlingen kruisjes waarmee ze uitkomsten in de hokjes van de rekenpuzzels bedekken. Per puzzel ontstaat zo een veld van kruisjes, dat met het oplossingenboek door de leerling zelf kan worden gecontroleerd.

Leuk Rekenen 6 is uitermate geschikt voor kinderen uit groep 7 en 8 en is al stukken moeilijker: er moet flink worden gerekend voordat kruisjes kunnen worden bedekt (inkleuren kan echter ook!). Aan de orde komen grotere deelsommen (5214:79=), maar ook grotere optellingen (een groep van 5 getallen moet samen bijvoorbeeld 200 zijn). Verder staan in dit boekje ook nog andere rekenpuzzels, magische vierkanten en cijferpuzzels. Een aantal van de oplossingen is aan het einde van dit deel opgenomen!

Extra informatie

Groepen

, ,

Leerbehoeften

,

Reeks

Soort

,

Vakgebied

Andere suggesties…