• Rekenpuzzels 6
  • Rekenpuzzels 6
  • Rekenpuzzels 6
  • Rekenpuzzels 6
  • Rekenpuzzels 6

Rekenpuzzels 6

Rekenpuzzels 6 bevat weer vele interessante cijferspeurpuzzels, kakuro’s, rekenkruissommen, rekensudoku’s, magische vierkanten, zeeslagjes en andere leuke rekenpuzzels.

€ 9,95

Wissen
Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-265-3 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Deze zevendelige serie bevat een grote variëteit aan leuke, leerzame rekenpuzzels voor de bovenbouw. Spelenderwijs bezig zijn met rekenen is iets waar leerlingen veel plezier aan kunnen beleven. De serie Rekenpuzzels begint met het leren van de cijfers en het tellen tot tien en eindigt met een XXL-deel voor leerlingen vanaf groep 6 die meer uitdaging willen. De delen zijn gemaakt voor verschillende groepen (deel 1 voor groep 3 tot en met deel 6 voor groep 8), maar kunnen ook op andere manieren worden ingezet. Zo kan bijvoorbeeld een zorgleerling uit groep 5 gemakkelijk en plezierig werken in deel 1 voor groep 3. De oefenboeken zijn dus geschikt voor in de groep en voor individueel werk.

Rekenpuzzels 6 bevat weer vele interessante cijferspeurpuzzels, kakuro’s, rekenkruissommen, rekensudoku’s, magische vierkanten, zeeslagjes en andere leuke rekenpuzzels. Al met al genoeg voor vele uren rekenplezier!

Extra informatie

Groepen

,

Leerbehoeften

,

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…