Rekenpuzzels 6

Rekenpuzzels 6 bevat weer vele interessante cijferspeurpuzzels, kakuro’s, rekenkruissommen, rekensudoku’s, magische vierkanten, zeeslagjes en andere leuke rekenpuzzels.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-265-3 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Deze zevendelige reeks Rekenpuzzels bevat een grote variëteit aan leuke, leerzame rekenpuzzels. Spelenderwijs bezig zijn met rekenen is iets waar leerlingen veel plezier aan kunnen beleven.

De reeks Rekenpuzzels begint met het leren van de cijfers en het tellen tot tien en eindigt met een XXL-deel voor leerlingen vanaf groep 6 die meer uitdaging willen. De delen zijn gemaakt voor verschillende groepen (deel 1 voor groep 3 tot en met deel 6 voor groep 8), maar kunnen ook op andere manieren worden ingezet. Zo kan bijvoorbeeld een zorgleerling uit groep 5 gemakkelijk en plezierig werken in deel 1 voor groep 3. De oefenboeken zijn dus geschikt voor in de groep en voor individueel werk.

Rekenpuzzels 6 bevat weer vele interessante cijferspeurpuzzels, kakuro’s, rekenkruissommen, rekensudoku’s, magische vierkanten, zeeslagjes en andere leuke rekenpuzzels. Al met al genoeg voor vele uren rekenplezier!

Zoals in alle delen uit deze reeks staan aan het einde van dit puzzelboek een aantal puzzels opgenomen die met uitknipbare kruisjes moeten worden bedekt.

Extra informatie

Groepen

,

Leerbehoeften

,

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…