Lees Aardig 6/7

In Lees Aardig 6-7 is gekozen voor een aantal fictie-verhalen, informatieve teksten, een nieuwsbericht, een recensie, een brief, een gedicht en een advertentiepagina.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-286-8 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Lees Aardig is een serie werkboeken voor praktisch en begrijpend lezen voor groep 3 tot en met groep 8. De boeken kunnen ter ondersteuning of als extra oefenmateriaal worden gebruikt, naast bestaande taalmethodes of andere methodes voor begrijpend lezen. Verschillende bekende auteurs hebben teksten beschikbaar gesteld voor deze serie. De teksten en begeleidende illustraties zijn daarom gevarieerd en eigentijds. Leerlingen kunnen op hun eigen leesniveau instappen en de opdrachten zelfstandig maken.

Lees Aardig bestaat uit zes werkboeken met elk twintig lessen. Elke les bestaat uit een tekst, duidelijk voorzien van AVI- en CLIB-niveau, met afwisselende vragen en opdrachten. Door de lessen heen wordt een beroep gedaan op verschillende leesvaardigheden. De leerling leert relaties te leggen in en buiten de tekst, structuur en tekstsoort te herkennen, thema en doel van de tekst te bepalen en beoordelen en te reflecteren. De antwoordenboeken hebben een puntensysteem, waarmee bij elke les maximaal 10 punten te behalen zijn.

In Lees Aardig 6-7 is gekozen voor een aantal fictie-verhalen, informatieve teksten, een nieuwsbericht, een recensie, een brief, een gedicht en een advertentiepagina. Een aantal van de leesteksten in dit werkboek is geschreven door gerenommeerde schrijvers.

Elke tekst is duidelijk voorzien van een AVI- en CLIB-niveau. Het technisch leesniveau van de teksten varieert van AVI E4 tot AVI +, het gemiddelde CLIB niveau is 7.

Extra informatie

Groepen

,

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…