Lees Aardig 4/5

Het werkboek Lees Aardig 4-5 bevat zowel fictie-verhalen als informatieve teksten voor begrijpend en praktisch lezen.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-284-4 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Lees Aardig is een serie werkboeken voor praktisch en begrijpend lezen voor groep 3 tot en met groep 8. De boeken kunnen ter ondersteuning of als extra oefenmateriaal worden gebruikt, naast bestaande taalmethodes of andere methodes voor begrijpend lezen. Verschillende bekende auteurs hebben teksten beschikbaar gesteld voor deze reeks. De teksten en begeleidende illustraties zijn daarom gevarieerd en eigentijds. Leerlingen kunnen op hun eigen leesniveau instappen en de opdrachten zelfstandig maken.

Lees Aardig bestaat uit zes werkboeken met elk twintig lessen. Elke les bestaat uit een tekst, duidelijk voorzien van AVI- en CLIB-niveau, met afwisselende vragen en opdrachten. Door de lessen heen wordt een beroep gedaan op verschillende leesvaardigheden. De leerling leert relaties te leggen in en buiten de tekst, structuur en tekstsoort te herkennen, thema en doel van de tekst te bepalen en beoordelen en te reflecteren. De antwoordenboeken hebben een puntensysteem, waarmee bij elke les maximaal 10 punten te behalen zijn.

Het werkboek Lees Aardig 4-5 bevat zowel fictie-verhalen als informatieve teksten. De liniatuur voor het invullen van de antwoorden in werkboek 4/5 sluit aan bij de meeste schrijfmethodes die gebruikt worden in de onderbouw. De teksten zijn voorzien van een AVI- en CLIB-niveau. De eerste lessen beginnen met AVI E3 – CLIB 3 en het niveau loopt geleidelijk op tot AVI M5 – CLIB 6. Een enkele les heeft door de aard van de tekst een hoger AVI en CLIB niveau.

Extra informatie

Groepen

,

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…