Klokkijken & Kalender lezen B

Klokkijken & Kalender lezen B is in 2022 herzien en heet nu Kerndoeltrainer Klokkijken & Kalender Lezen B.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-360-5 Categorie: Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Overal zijn klokken en tijd is belangrijker dan ooit. Je kunt dan ook niet vroeg genoeg beginnen om de klok te kennen en de kalender te begrijpen. Dat is precies waar de serie Klokkijken & Kalender lezen voor bedoeld is.

In deze oefenboeken wordt op een leuke manier geoefend met de tijd zoals we die in het dagelijks leven tegenkomen. De kinderen kunnen de uren, halve uren, kwartieren, minuten en seconden oefenen op analoge klokken en digitale klokken, maar maken ook kennis met allerlei aspecten rond het fenomeen tijd. Regelmatig komt tijdsbegrip en tijdsduur aan bod in de opdrachten, ze kunnen verbanden leggen met verschillende tijdseenheden en wordt er ingegaan op tijd in situaties die voor de kinderen herkenbaar zullen zijn. Regelmatig wordt uitleg gegeven bij de onderwerpen.

De serie bestaat uit drie oefenboeken en is te gebruiken in groep 3 t/m 8. De opdrachten zijn afwisselend waardoor de kinderen gemotiveerd blijven om deze soms lastige stof te oefenen en te beheersen. De serie sluit goed aan op kerndoel 33.

Klokkijken & Kalender lezen B is in 2022 herzien en heet nu Kerndoeltrainer Klokkijken & Kalender Lezen B.

Extra informatie

Groepen

,

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…