De Taaltrein E

In De Taaltrein E leren de kinderen te genieten van de rijkdom van onze taal. Niet de technische kant van taal staat ditmaal centraal, maar de gebruikswaarde en de woordenschat.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-340-7 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Met De Taaltrein op het juiste spoor. In de vijf werkboeken van De Taaltrein kunnen hoogbegaafde en taalbegaafde kinderen op elk moment van de dag instappen om het taalrijke landschap te verkennen. Elke reis is verdeeld in etappes en heeft een gelijke structuur, waardoor herhaalde instructie niet nodig is en kinderen optimaal zelfstandig kunnen werken. Ieder in het eigen tempo en met een eigen tijdschema. Ze gaan als een trein: als een boemeltrein, stoptrein, exprestrein of hoge snelheidstrein.

In De Taaltrein E leren de kinderen te genieten van de rijkdom van onze taal. Niet de technische kant van taal staat ditmaal centraal, maar de gebruikswaarde en de woordenschat. Met De Taaltrein wordt de belangstelling voor taal gestimuleerd.

Zo nu en dan komt de ‘conducteur’ langs om na te gaan hoe de reis verloopt en of de leerlingen op het goede spoor zitten. Bij de beoordeling van het werk richt men zich niet op ‘goed of fout’,   maar op het creatieve taalproces. Daarom zijn er geen antwoordboeken nodig.

De Taaltrein E is geschikt voor kinderen in groep 8.

Extra informatie

Groepen

,

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…