Blokboek Taal 6

In Blokboek Taal 6 wordt verder ingegaan op de volgende onderwerpen: tegenwoordige- en verleden tijd, betekenisrelaties, voorzetsels, lettergrepen, synoniemen en  uitdrukkingen/gezegden.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-333-9 Categorieën: ,

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Veelzijdig inzetbaar: dat zijn de Blokboeken Taal! De boeken zijn een ideale ondersteuning van elke taalmethode, zowel in het basisonderwijs als in het speciaal onderwijs. Ze hebben als doel de schrijfvaardigheid en het taalinzicht in een logische volgorde op te bouwen, met een gedegen uitleg en door vele oefeningen. De lessen bestaan uit een eenvoudig en een iets moeilijker gedeelte. Ook een zorgleerling kan daardoor een groot gedeelte van elke taak zelfstandig uitwerken. In de blokboeken is extra schrijfruimte voor oefening, herhaling of dictee opgenomen. De boeken zijn heel geschikt voor zelfstandig werken.

In Blokboek Taal 6 wordt verder ingegaan op de volgende onderwerpen: tegenwoordige- en verleden tijd, betekenisrelaties, voorzetsels, lettergrepen, synoniemen en  uitdrukkingen/gezegden. De leerling leert om zinnen in zijn of haar eigen woorden te zeggen en gaat woorden alfabetiseren. Tevens krijgt de leerling leuke oefeningen over persoonsvormen, persoonlijke voornaamwoorden, zelfstandige- en bezittelijke voornaamwoorden en werkwoorden.

Er zijn ook losse Werkbladen Taal te krijgen om te oefenen.

Extra informatie

Groepen

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…