Blokboek Spelkwartier A

Blokboek Spelkwartier A is geschikt voor groep 3 & 4. Vanaf midden groep 3 komen de eerste spellingsproblemen aan het licht en is het van belang dat de kinderen zo snel mogelijk extra oefeningen kunnen maken.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-325-4 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Goed spellen is wat in de Blokboeken Spelkwartier geoefend wordt, een kwartier per keer is al voldoende. En dankzij de gevarieerde oefeningen met leuke illustraties, leren de kinderen op speelse wijze de spellingsproblemen op te lossen. Spelkwartier kan naast de reguliere lesmethode ingezet worden.

In de Blokboeken worden twaalf verschillende spellingscategorieën behandeld die bij het niveau van de kinderen passen. Achterin elk boek is een overzicht toegevoegd waarmee snel bekeken kan worden welke categorieën per deel voor komen.

Per categorie zijn twee bladzijden met gevarieerde oefeningen.  Doordat de categorieën een aantal maal per deel  herhaald worden, leren de kinderen de spellingsproblemen in de loop van het jaar op te lossen. Na elke vier categorieën wordt er een toets gemaakt met daarbij een speelse activiteit: een puzzel, een kleurplaat of een verhaal schrijven. Per toets kunnen de kinderen achterin het werkboek aangeven hoe ze deze gemaakt hebben. Met nog twee extra bladzijden herhalingsoefeningen wordt elk blok afgesloten. Alle oefeningen kunnen op school of thuis geheel zelfstandig gemaakt worden.

Blokboek Spelkwartier A is geschikt voor groep 3 & 4. Vanaf midden groep 3 komen de eerste spellingsproblemen aan het licht en is het van belang dat de kinderen zo snel mogelijk extra oefeningen kunnen maken. Het werkboek begint daarom met de mkm-woorden,  de mmkm-  en mkmm-woorden en de woorden met een tussenklank zoals bijvoorbeeld melk. Verder komen de lastige sch- & schr- woorden en de ng & nk woorden aan bod, net als de klankonzuivere woorden die met be-, ge- of ver- beginnen of eindigen met –eer, -oor, -eur.

In dit eerste deel staan veel illustraties bij de woorden die de oefeningen op een speelse manier verduidelijken.

Extra informatie

Groepen

,

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…