Geplaatst op

Recensie Instagram

We ontvingen pas een hele leuke recensie over Kerndoeltrainer Begrijpend Lezen deel C op Instagram van juffie.in.het.groen:

Wat ik zo leuk vind aan dit boekje is dat het geen ellenlange ingewikkelde teksten zijn, maar juist rijke teksten die aanspreken. En heel veel verschillende soorten teksten. Zo ook de tekst die wij behandelde over het boek van Roald Dahl: een meningtekst. Het leuke was dat ik het boek erbij kon pakken en deze ook weer direct van mijn bureau verdween, omdat verschillende kinderen het boek wilde lezen! BONUS!😍

Naast de rijke en afwisselende teksten sluit de Kerndoeltrainer Begrijpend Lezen aan op de kerndoelen 4 t/m 9. In elke les staat één van deze leerdoelen centraal en zijn de instructietekst en een aantal opdrachten hierop afgestemd. Eerder behandelde doelen worden regelmatig herhaald, zodat deze goed ingeoefend kunnen worden. De mixlessen 10 en 20 kunnen eventueel als toets ingezet worden, omdat daar alles uit de voorgaande lessen herhaald wordt. Achterin het werkboek staat het overzicht van de gehele leerlijn begrijpend lezen.

Meer informatie

Klik hier voor de complete recensie op Instagram.