Verkeer

Verkeer

Het veilig kunnen deelnemen aan het verkeer is van levensbelang. Zowel ouders als school spelen hierin een belangrijke rol. Uiteraard door het geven van het goede voorbeeld, maar ook door het geven van goede educatie. Naast praktijklessen helpen ook het geven van verkeerslessen in de klas hierbij.

Wij hebben werkboeken voor de groepen 3 t/m 7 waarin de kinderen stap-voor-stap de verkeersborden en verkeersregels leren kennen. Dit zowel als voetganger, fietser als gebruiker van het openbaar vervoer. Uiteindelijk wordt toegewerkt naar het verkeersexamen.

De werkboeken zijn aantrekkelijk vormgegeven met duidelijke teksten, heldere illustraties en interessante opdrachten. Ieder deel heeft een handleiding met antwoorden.

Vakgebied Verkeer | Kinheim

Bekijk hieronder meer informatie over de beschikbare reeksen, of ga direct naar de shop om alle leermiddelen binnen Verkeer te zien.

Reeksen binnen vakgebied Verkeer

Blokboek Verkeer

Met Blokboek Verkeer leren leerlingen de verkeersregels en de betekenis van verkeersborden op hun duimpje kennen. zodat ze op een veilige manier deelnemen aan het verkeer, als fietser, voetganger en zelfstandig gebruiker van het openbaar vervoer. Na het doorwerken van de Blokboeken met opdrachten en verkeerstoetsen zijn ze klaar voor het verkeersexamen. De opdrachten bestaan uit speelse, vriendelijke illustraties van verkeerssituaties met daarbij een korte tekst en een invul- of keuzemogelijkheid. De handleiding bij elk Blokboek maakt de serie tot een bruikbare methode en is tevens het antwoordenboek.

Blokboeken Verkeer

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie!