Mijn Boek 3

Het aanbod van puzzels in Mijn Boek deel 3 omvat: woordzoekers, speurpuzzels, woordpuzzels, legletters, zoek de verschillen, anagrammen en magische vierkanten.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-309-4 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

De reeks Mijn Boek is voor elke groep van de basisschool beschikbaar en biedt afwisselende verwerkingsopdrachten aan die zelfstandig gemaakt kunnen worden. Voor de kleuters is dit veelal in de vorm van kleurplaten, doolhoven, van punt naar punt en tekenopdrachten. In de hogere groepen worden er gevarieerde puzzels over aardrijkskunde, geschiedenis, natuur, taal en rekenen aangeboden, maar ook puzzels om het logisch denken te stimuleren.

Mijn Boek kan op verschillende manieren gebruikt worden. Het kan individueel of met de groep verwerkt worden, maar ook in kleine groepjes. Het kan ingezet worden tijdens het zelfstandig werken, als tussendoortje of als de groep verdeeld wordt over andere groepen. Leerlingen kunnen er mee aan de slag om extra leervitaminen te krijgen of als ze ziek zijn. Mijn Boek is daarom prima thuis te gebruiken, maar is ook leuk om in de vakantie mee te nemen.

Het aanbod van puzzels in Mijn Boek 3 omvat: woordzoekers, speurpuzzels, woordpuzzels, legletters, zoek de verschillen, anagrammen en magische vierkanten. Er zijn ook nog quizvragen toegevoegd en kunnen de leerlingen zich verdiepen in de Japanse sudoku’s, kendoku’s, futoshiki’s en hitori’s.

Mijn Boek heeft verder ruimte voor het invullen van persoonlijke zaken, zoals over de thuissituatie, over hobby’s en de groep op school. Op deze manier wordt Mijn Boek echt het eigen boek van de leerling.

Extra informatie

Groepen

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…