Meer Leeshulpjes

Meer Leeshulpjes

Voor een aantal leerlingen gaat leren lezen niet vanzelf, maar met Leeshulpjes wordt lezen weer een positieve ervaring!

 15,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-444-2 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Groepen

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Beschrijving

Voor een aantal leerlingen gaat het leesproces niet vanzelf. Ook als het aanvankelijk lezen beheerst wordt, hebben ze steeds oefening nodig met allerlei nieuwe woordtypen. Dit is nodig om langere woorden en zinnen te kunnen lezen.
Meer Leeshulpjes is speciaal geschreven om deze kinderen een stapje verder te helpen. In dit boekje staan verhaaltjes die verwonderen, vermaken en informeren. De teksten bevatten veel herhaling en rijm, zodat ze gemakkelijker gelezen kunnen worden door kinderen die lezen lastig vinden. De teksten zijn geschreven naar aanleiding van foto’s van kleine beestjes. Via de avonturen van deze ‘leeshulpjes’ kunnen leesmoeilijkheden en bepaalde woordtypen op een leuke manier ingeoefend worden.

Naast de foto met tekst wordt er didactische informatie gegeven, vaak met een leuke extra oefening of spelletje. De foto gaat vergezeld van leuke weetjes over het diertje om je samen met het kind te verwonderen over de wereld van deze kleine leeshulpjes. Voorin het boekje is beschreven op welke manier de didactiek van herhaald lezen zo opgebouwd kan worden dat er altijd succeservaringen worden opgedaan. Hierdoor is het boekje ook heel geschikt voor ouders die op een gezellige manier willen oefenen met hun kind.

Naast het boekje zijn er ook Werkbladen te krijgen om nog meer te oefenen.

Samen Werk is oefenmateriaal waarbij extra begeleiding van leerkracht of ouder wordt verwacht.