Breuken 8

In Breuken 8 worden de decimale breuken geïntroduceerd. Deze andere manier om met breuken om te gaan, wordt vergezeld van de nodige leerzame oefeningen.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-223-3 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

‘Je een breuk lachen’ is een bekende uitdrukking, maar ‘Je een breuk oefenen’? Waarmee kun je je nu een breuk oefenen?! In elk geval met de serie Breuken, vier werkboeken met uitleg en oefeningen om de breuk goed te leren begrijpen en gebruiken. In de zorgvuldig opgebouwde lesstof worden gewone breuken, decimale breuken en procenten helder uitgelegd. Er is veel aandacht voor de vier hoofdbewerkingen van zowel de gewone breuken als de decimale breuken. Bij de behandeling van gewone breuken wordt gebruik gemaakt van afbeeldingen zoals opgedeelde cirkels (‘taartpunten’) en allerlei leuke illustraties die de stof inzichtelijk maken. De pagina’s staan vol oefeningen, vraagstukjes en afwisselende activiteiten zoals knippen en plakken. Na elke nieuw behandelde bewerking wordt alle eerder behandelde stof herhaald.

In Breuken 8 worden de decimale breuken geïntroduceerd. Deze andere manier om met breuken om te gaan, wordt vergezeld van de nodige leerzame oefeningen. Er komen ook sommen aan bod waarin de leerling breuken in volgorde van grootte moet zetten. Verder leert de leerling uitvoerig over procenten.

Voor groep 8.

Extra informatie

Groepen

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…