Blokboek Nederland

In Blokboek Nederland staan vragen en opdrachten voor verwerking van de leerstof uit de Atlas Nederland.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-413-8 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

In Blokboek Nederland staan vragen en opdrachten voor verwerking van de leerstof uit de Atlas Nederland. In het blokboek wordt ons land thematisch door middel van gedifferentieerde vragen en opdrachten behandeld. Een aantal thema’s in Blokboek Nederland komt overeen met de thema’s uit Atlas Nederland, maar deze boeken kunnen ook onafhankelijk gebruikt worden. Blokboek Nederland bevat blinde kaarten voor het leren van de basistopografie van Nederland. De thema’s zijn onder andere: bevolking en bestuur, klimaat, verkeer, bodemgebruik en werken in Nederland.

In de kleurige en leuk geïllustreerde Blokboeken wordt de leerstof uit de atlassen geoefend. De Blokboeken zijn onderverdeeld in thema’s. Op de linkerpagina staan vragen en opdrachten die aansluiten op de leerstof uit de atlassen. Groepsopdrachten stimuleren de leerlingen om in de mediatheek of via internet op zoek te gaan naar meer informatie. Op de rechterpagina staan blinde kaartjes om de basistopografie mee te oefenen. Met de antwoordboeken kunnen de leerlingen hun werk zelf nakijken.

Blokboek Nederland is in 2020 geactualiseerd en van nieuwe topografische kaarten voorzien. Heb je extra oefenbladen of toetsbladen nodig? Kijk dan eens bij Werkbladen Aardrijkskunde!

Extra informatie

Groepen

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…