Tijdvak 6

In Tijdvak 6 wordt de geschiedenis van Nederland aangeboden aan de hand van onderwerpen uit het dagelijkse leven van gewone mensen.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-297-4 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Tijdvak is een fraai geïllustreerde reeks waarin kinderen de geschiedenis van Nederland op een speelse manier ontdekken. Per deel staan in evenzoveel hoofdstukken tien tijdvakken centraal, van de steentijd tot en met de twintigste eeuw. Tijdvak vormt daarmee een goede aanvulling op de geschiedenisles, maar is ook heel geschikt voor zelfstandig werken. Er kan zowel individueel als in groepjes mee gewerkt worden, op school of thuis. Korte (strip)verhalen en grappige illustraties, interviews, quizzen en opdrachten met een knipoog maken van Tijdvak een serie om met veel plezier in te werken. Voor groep 5 t/m 8.

In Tijdvak 6 leer je de geschiedenis van Nederland kennen aan de hand van het dagelijks leven van gewone mensen. Hoe kwamen de mensen in de prehistorie aan eten? Hoe verliep een dag uit het leven van een Romein? Hoe woonden mensen in de Middeleeuwen? Sinds wanneer en waarom gaan alle Nederlandse kinderen naar school? In Tijdvak 6 vind je het antwoord op deze en nog veel meer van dit soort boeiende vragen.

Extra informatie

Groepen

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…