Spaanse Puzzels & Bronnenboek

In Spaanse Puzzels & Bronnenboek staan tekeningen met daarbij het Spaanse woord. Op deze manier hebben de kinderen een eigen woordenboekje bij de hand.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-322-3 Categorieën: ,

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Spaans wordt in veel landen gesproken. Denk maar eens aan al die mensen in Midden- en Zuid-Amerika! Spaans is een wereldtaal voor de toekomst en daarom zijn er nu naast de Engelse en Franse Puzzels ook Spaanse Puzzels. Sommige kinderen kennen misschien al een beetje Spaans omdat ze een keer in Spanje op vakantie zijn geweest, maar voor een eerste kennismaking is dit een leuke manier om de Spaanse taal te leren en te oefenen.

De serie bestaat uit drie delen en is aanvullend materiaal voor leerlingen in groep 5 t/m 8 en de onderbouw van het VO.

Uiteraard kan de leerkracht de kinderen wegwijs maken in de uitspraak van deze mooie taal, maar met de Spaanse Puzzels wordt de basis gelegd voor het lezen en schrijven van een groot aantal bekende Spaanse woorden. Puzzelend leren dus!

In Spaanse Puzzels & Bronnenboek staan tekeningen met daarbij het Spaanse woord. Op deze manier hebben de kinderen een eigen woordenboekje bij de hand. Verder bevat het Bronnenboek eenvoudig woordpuzzels om de woorden te oefenen en zelf na te kijken.

Bij Spaanse Puzzels & Bronnenboek is geen antwoordenboek nodig.

Er is ook Spaanse Puzzels 1 en Spaanse Puzzels 2.

Extra informatie

Groepen

, ,

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…