• Natuurpuzzels5 (2018)
  • Natuurpuzzels 5
  • Natuurpuzzels 5
  • Natuurpuzzels 5
  • Natuurpuzzels 5

Natuurpuzzels 5

De woordzoekers, legletters en anagrammen in het boek Natuurpuzzels 5 behandelen onderwerpen zoals bloemen en planten, regen, sneeuw en hagel.

€ 9,95

Wissen
Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-198-4 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

In de zesdelige serie Natuurpuzzels zijn de onderwerpen uit de Blokboeken Natuur tot puzzels verwerkt. De puzzels bieden een leuke en ontspannende variatie op het omgaan met namen en begrippen uit de natuur, en vergroten zo de natuurkennis. Daarnaast bevorderen ze het vermogen tot doordenken en verscherpen ze het woordbeeld, omdat er steeds nauwkeurig gekeken en gezocht moet worden.De Natuurpuzzels gaan over flora en fauna, elementen en seizoenen, natuurverschijnselen en het menselijk lichaam. Natuurpuzzels zijn heel geschikt voor het zelfstandig werken.

De woordzoekers, legletters en anagrammen in het boek Natuurpuzzels 5 behandelen onderwerpen zoals bloemen en planten, regen, sneeuw en hagel. Met de oefeningen leren kinderen spelenderwijs over het roodborstje, de reiger en de mol. En welke woorden horen er bij doofheid, koorts en ziekte? Ook de zon en de maan komen aan bod.

Extra informatie

Groepen

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…