Blokboek Verkeer 5

Blokboek Verkeer 5 bevat nieuwe verkeerssituaties die door middel van tekeningen en invuloefeningen worden verduidelijkt.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-373-5 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

Kinderen en verkeer is een combinatie die ouders en leerkrachten vaak zorgen baart. Je wilt dat leerlingen op een veilige manier deelnemen aan het verkeer, als fietser, voetganger en zelfstandig gebruiker van het openbaar vervoer. Met Blokboek Verkeer leren zij de verkeersregels en de betekenis van verkeersborden, die in elk deel overzichtelijk staan opgesomd, op hun duimpje kennen! Na het doorwerken van de Blokboeken met opdrachten en verkeerstoetsen zijn ze klaar voor het verkeersexamen. De opdrachten bestaan uit speelse, vriendelijke illustraties van verkeerssituaties met daarbij een korte tekst en een invul- of keuzemogelijkheid. De handleiding bij elk Blokboek maakt de serie tot een bruikbare methode en is tevens het antwoordenboek.

Blokboek Verkeer 5 bevat nieuwe verkeerssituaties die door middel van tekeningen en invuloefeningen worden verduidelijkt. Met de fiets links en rechts afslaan wordt behandeld, evenals het op de juiste manier inhalen van andere fietsers. De leerling leert dat verkeer van rechts voorrang heeft (uitzonderingen daargelaten). De oefeningen laten zien hoe de leerling kan voorkomen dat hij of zij het verkeer hindert. Bovendien omvat het boek vele lessen over belangrijke verkeersborden en zijn er twee verkeerstoetsen in opgenomen.

Extra informatie

Groepen

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied