• Proefpakket Breintrein Eureka

Proefpakket Breintrein Eureka

Het Proefpakket Breintrein Eureka bestaat uit driedelen en geeft inzage in de werkwijze en de mogelijkheden van deze serie voor hoogbegaafde kleuters.

 26,75

isbn: PBTE Categorieën: ,

Beschrijving

Breintrein Eureka is de jongste variant van de Logische Breinbrekers waarmee leerlingen die meer uitdaging nodig hebben aan de slag kunnen. Het voordeel van Breintrein Eureka is dat de delen flexibel ingezet kunnen worden. Hoogbegaafde leerlingen werken er al vroeg mee, andere leerlingen beginnen op het moment dat ze er aan toe zijn. Slimme kleuters uit groep 1 en 2 kunnen in het eerste deel al werken omdat er heldere en duidelijke symbolen gebruikt worden. Daarnaast zijn de opdrachtteksten eenvoudig gehouden, zodat deze eventueel zelf gelezen kunnen worden. De delen 2 en 3 bouwen hierop voort en zijn vanaf die groepen in te zetten.

De bedoeling van de puzzels, die op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden, is om de leerlingen goed te laten denken, zaken te plannen en gericht te lezen of te horen wat er gevraagd wordt. Met als resultaat een betere leer- & werkhouding.

En dankzij de grote variatie in puzzels is het een feest om met de Breintrein Eureka mee te reizen.

Het Proefpakket Breintrein Eurekas bestaat uit drie delen.

Extra informatie

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…