Blokboek Wereld

In Blokboek Wereld staan de vragen en opdrachten voor verwerking van de leerstof uit de Atlas Wereld.

€ 9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
isbn: 978-90-6052-415-2 Categorieën: , Tag:

Gratis verzending vanaf € 50,00

Onze levertijd is 2-3 werkdagen

Bedrijven kunnen op factuur bestellen

Beschrijving

In Blokboek Wereld staan de vragen en opdrachten voor verwerking van de leerstof uit de Atlas Wereld. Alle werelddelen komen uitgebreid aan de orde en de leerling leert belangrijke wetenswaardigheden van verschillende landen. In het blokboek komen talrijke groepsopdrachten voor, om de leerling te stimuleren meer van een aardrijkskundig onderwerp te weten te komen. De leerling moet hiervoor ook regelmatig op internet kijken of de mediatheek raadplegen. Blokboek Wereld bevat verder blinde kaarten voor het leren van de basistopografie van de werelddelen.

In de kleurige en leuk geïllustreerde Blokboeken wordt de leerstof uit de atlassen geoefend. De Blokboeken zijn onderverdeeld in thema’s. Op de linkerpagina staan vragen en opdrachten die aansluiten op de leerstof uit de atlassen. Groepsopdrachten stimuleren de leerlingen om in de mediatheek of via internet op zoek te gaan naar meer informatie. Op de rechterpagina staan blinde kaartjes om de basistopografie mee te oefenen. Met de antwoordboeken kunnen de leerlingen hun werk zelf nakijken.

Blokboek Wereld is in 2020 geactualiseerd en van nieuwe topografische kaarten voorzien. Heb je extra oefenbladen of toetsbladen nodig? Kijk dan eens bij Werkbladen Aardrijkskunde!
Binnenkort worden hier extra werkbladen Topografie Wereld aan toegevoegd.

Extra informatie

Groepen

Leerbehoeften

Reeks

Soort

Vakgebied

Andere suggesties…