• Persoonlijk leertraject
  • Haal hier nu je proefpakket
  • Zelfstandige studie

Basisonderwijs aardrijkskunde

Wilt u lesmateriaal voor de bovenbouw van het basisonderwijs op het gebied van aardrijkskunde bestellen? Dat kan bij Educatieve Uitgeverij Kinheim. In ons assortiment vindt u verschillende boeken op het gebied van aardrijkskunde voor de bovenbouw. Deze boeken bieden een aanvulling op de standaard lesmethodes en zijn geschikt voor leerlingen van alle niveaus van de bovenbouw. Dat betekent dat zowel zorgleerlingen als leerlingen die meer uitdaging zoeken, aan de slag kunnen met de uitgaven van onze uitgeverij.

Resultaat 1–12 van de 46 resultaten wordt getoond

Lesmateriaal voor het basisonderwijs: aardrijkskunde

Het lesmateriaal dat Educatieve Uitgeverij Kinheim op het gebied van aardrijkskunde biedt voor de bovenbouw van het basisonderwijs, is uitgebreid. Zo zijn er diverse series uitgaven beschikbaar:

  • Aardrijkskundepuzzels
  • Atlassen aardrijkskunde
  • Blokboek Aardrijkskunde
  • Werkgidsen aardrijkskunde
  • Zelfstandig Topo Trainen

Leerlingen van de bovenbouw van het basisonderwijs krijgen met onze uitgaven op het gebied van aardrijkskunde een leuke en ontspannende aanvulling op het vak, waarbij ze allereerst de mogelijkheid wordt geboden zelfstandig te werken met behulp van puzzels. Daarnaast leren leerlingen verder kijken dan hun eigen straat met diverse opdrachten over leerstof in atlassen. Ook leren ze de namen van plaatsen, landen, werelddelen en zeeën kennen.

Aardrijkskunde in de onderbouw

Naast lesmateriaal voor de bovenbouw op het gebied van aardrijkskunde, bieden wij ook diverse uitgaven voor leerlingen van de onderbouw van het basisonderwijs. Die uitgaven hebben ook te maken met aardrijkskunde, geschiedenis en met het natuuronderwijs, en zijn geclassificeerd onder ‘wereldoriëntatie’. In de onderbouw is het dus al mogelijk leerlingen kennis te laten maken met de basis van aardrijkskunde. Wilt u meer informatie over Educatieve Uitgeverij Kinheim? Of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0183-302537.