• Persoonlijk leertraject
  • Haal hier nu je proefpakket
  • Zelfstandige studie

Basisonderwijs aardrijkskunde

Wil je lesmateriaal op het gebied van aardrijkskunde voor de bovenbouw van het basisonderwijs bestellen? Dat kan bij Educatieve Uitgeverij Kinheim. In ons assortiment vind je verschillende boeken op het gebied van aardrijkskunde voor de bovenbouw. Deze boeken bieden een aanvulling op de standaard lesmethodes en zijn geschikt voor leerlingen van alle niveaus van de bovenbouw. Dat betekent dat zowel zorgleerlingen als leerlingen die meer uitdaging zoeken, aan de slag kunnen met de uitgaven van onze uitgeverij.

Resultaat 1–12 van de 42 resultaten wordt getoond

Lesmateriaal voor het basisonderwijs: aardrijkskunde

Het lesmateriaal dat Educatieve Uitgeverij Kinheim op het gebied van aardrijkskunde aanbiedt voor de bovenbouw van het basisonderwijs, is uitgebreid. Zo zijn er diverse series uitgaven beschikbaar, zoals:

  • Aardrijkskundepuzzels
  • Atlassen aardrijkskunde
  • Blokboek Aardrijkskunde
  • Werkgidsen aardrijkskunde
  • Zelfstandig Topo Trainen

Leerlingen van de bovenbouw van het basisonderwijs ontvangen met onze uitgaven op het gebied van aardrijkskunde een leuke en ontspannende aanvulling op het vak, waarbij ze allereerst de mogelijkheid wordt geboden zelfstandig te werken met behulp van puzzels. Daarnaast leren leerlingen verder kijken dan hun eigen straat met diverse opdrachten over leerstof in atlassen. Ook leren ze de namen van plaatsen, landen, werelddelen en zeeën kennen.

Bestel lesmateriaal voor aardrijkskunde in de onderbouw

Naast lesmateriaal voor de bovenbouw op het gebied van aardrijkskunde, bieden wij ook diverse uitgaven voor leerlingen van de onderbouw van het basisonderwijs. Die uitgaven hebben ook te maken met aardrijkskunde, geschiedenis en met het natuuronderwijs, en zijn geclassificeerd onder ‘wereldoriëntatie’. In de onderbouw van het basisonderwijs is het dus al mogelijk om leerlingen kennis te laten maken met de basis van aardrijkskunde. Wil je meer informatie ontvangen over Educatieve Uitgeverij Kinheim, of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0183-302537.