Beoordelingen

Beoordelingen

Kinderen in oorlogstijd

Rated 3 out of 5
17/10/2019

Al jaren maak ik gebruik van de boekjes van Kinheim. En dat altijd met veel plezier.
Dit jaar was ik van plan om ‘Kinderen in oorlogstijd’ in te zetten. De projecten zijn super!
Helaas denk ik na het doornemen van de boekjes dat ik sommige stukjes wel ga herschrijven; ze zijn niet meer actueel. Er wordt verwezen naar situaties en websites die niet meer up-to-date zijn.

juf Ellen

Extra uitdaging

Rated 5 out of 5
17/05/2018

Als leerkracht van de verrijkingsklassen op een school in de Watergraafsmeer te Amsterdam ben ik altijd op zoek naar werk voor leerlingen die altijd als eerste klaar zijn met het reguliere werk en extra uitdaging nodig hebben.
Uitgeverij Kinheim geeft heel fijne werkboeken uit, waar mijn leerlingen in de klas graag in werken. Zij mogen komen “winkelen” uit mijn voorraad en maken hun eigen keuze. Het meest populair bij hen zijn de volgende werkboeken: Rekenpuzzels, Wiskunde voor de basisschool (grote hit!), Mijn boek (heel prettig door de afwisseling), Logische breinbrekers, Natuurpuzzels, Aardrijkskuundepuzzels en Geschiedenispuzzels.
Deze werkboeken zijn geen zoethoudertjes, maar inhoudelijk interessant genoeg voor de sterke leerling.
Maar ook als remedial teacher kan ik terecht bij uitgeverij Kinheim. De werkboeken over breuken bv. waarin veel leerlingen zelfstandig, op hun eigen niveau en in hun eigen tempo kunnen oefenen geef ik soms ook mee als huiswerk of we werken er mee in kleine groepjes. Het mooie van deze werkboeken is, dat er gericht langdurig geoefend kan worden met één categorie. Voor de leerling geen straf, de lay-out is altijd vriendelijk en nodigt uit tot werken.
De werkboeken van de serie “Lees aardig” voor begrijpend lezen gebruik ik dan ook graag in mijn RT-lessen.

Thea Brüggen

Goede en overzichtelijke opbouw

Rated 5 out of 5
17/05/2018

Wij maken als bijles centrum veel gebruik van de werkboekjes van Kinheim.
Deze boekjes zijn erg goed te gebruiken naast de reguliere methodes die worden gehanteerd in de basisscholen.
De opbouw is goed en overzichtelijk. Kortom heel prettig om kinderen extra te laten oefenen met de materie die ze op school krijgen.

Karin Verheijen

Geef je mening over Kinheim