• Persoonlijk leertraject
  • Haal hier nu je proefpakket
  • Zelfstandige studie

Educatieve uitgeverij basisonderwijs

Ben je op zoek naar een educatieve uitgeverij die schoolboeken en aanvullend en verdiepend lesmateriaal voor het basisonderwijs uitgeeft? Dan ben je aan het juiste adres bij Educatieve Uitgeverij Kinheim. Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt boeken waarmee leerlingen zelfstandig spelenderwijs aan de slag kunnen. En dat op hun eigen manier en in hun eigen tempo! 

Resultaat 1–12 van de 45 resultaten wordt getoond

Educatieve uitgeverij biedt schoolboeken voor het basisonderwijs voor onderbouw en bovenbouw

Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt schoolboeken van alle niveaus, welke uiterst geschikt zijn voor het basisonderwijs. Elke leerling moet toch op zijn eigen niveau door kunnen werken? Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt daarom uitgaven die specifiek zijn gemaakt voor alle onderbouwgroepen en uitgaven die specifiek zijn ontworpen voor de bovenbouwgroepen. Zo zijn er voor de leermiddelen voor de onderbouw in verschillende vakgebieden beschikbaar: taal, lezen, rekenen, creatief, wereldoriëntatie, extra (een combinatie van de vakgebieden) en digitale uitgaven. Voor de leermiddelen voor de bovenbouw zijn ook in verschillende vakgebieden beschikbaar: taal, lezen, rekenen, natuuronderwijs, aardrijkskunde, geschiedenis, verkeer, Europese taal, creatief, gezond gedrag, extra (een combinatie van de vakgebieden) en digitale uitgaven. 

Zorgleerlingen en hoogbegaafde leerlingen

Het is goed mogelijk dat je te maken krijgt met leerlingen in een basisschoolklas die wat vertraging hebben opgelopen met het lezen, schrijven of rekenen. Bij Educatieve Uitgeverij Kinheim bieden wij ook diverse speciale schoolboeken voor die leerlingen. Ook bieden we uitgaven voor hoogbegaafde leerlingen, die wat extra uitdaging nodig hebben. Wil je geïnformeerd worden over wat onze educatieve uitgeverij voor het basisonderwijs in jouw omgeving kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 0183-302537.