Remedial teaching lesmateriaal

Remedial teaching lesmateriaal

Bent u op zoek naar een uitgeverij die remedial teaching lesmateriaal uitgeeft? Dan bent u bij Educatieve Uitgeverij Kinheim aan het juiste adres. Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt een diversiteit aan verdiepend en aanvullend lesmateriaal dat kan worden gebruikt voor basisschoolleerlingen die wat moeilijker kunnen leren. Zij kunnen in hun eigen tempo werken aan oefeningen op allerlei verschillende niveaus. Het remedial teaching lesmateriaal van Educatieve Uitgeverij Kinheim is daarnaast uitermate geschikt om zorgleerlingen in een RT-praktijk te laten samenwerken.

RT materiaal speciaal voor leerlingen die moeite hebben met rekenen

Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt de mogelijkheid remedial teaching lesmateriaal op het gebied van rekenen te bestellen. Omdat Educatieve Uitgeverij Kinheim uitgaven aanbiedt op verschillende niveaus, van groep 1 tot en met groep 8, is het materiaal op het gebied van rekenen goed te gebruiken als RT materiaal voor leerlingen die moeite hebben met rekenen. Dat betekent bijvoorbeeld dat een boekje met rekenpuzzels, speciaal ontwikkelt voor groep 3, prima door een zorgleerling uit groep 5 kan worden gebruikt. Dat kan zowel onder begeleiding, als zelfstandig. Voor de aanschaf van RT materialen kunt u dus bij Educatieve Uitgeverij Kinheim terecht.

RT materialen beschikbaar voor het oefenen met taal

Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt naast RT materiaal voor kinderen die moeite hebben met rekenen, ook andere RT materialen. Zo is er remedial teaching lesmateriaal op het gebied van taal. Omdat Educatieve Uitgeverij Kinheim uitgaven aanbiedt ter ondersteuning van het andere beschikbare lesmateriaal, is het ook bij RT materiaal op het gebied van taal mogelijk leerlingen zelf te laten doorwerken in de beschikbare uitgaven. Zorgleerlingen kunnen ook dan werken in boekjes die voor lagere groepen zijn ontwikkeld. Omdat er uitgaven zijn die bestaan uit moeilijke en gemakkelijke gedeeltes, zoals de edities van Blokboek taal, kunnen zorgleerlingen toch grotendeels zelf aan de slag. Maar u kunt er wederom ook voor kiezen uw leerlingen te begeleiden bij de opdrachten. Zo is er in de boekjes extra schrijfruimte voor oefeningen, herhalingen of dictee, zodat u ook klassikaal of apart zorgleerlingen kunt helpen bij het maken van de opdrachten.

Digitaal remedial teaching materiaal

Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt naast fysieke uitgaven ook de mogelijkheid digitaal oefeningen te doen op het gebied van taal. Dat kan dan op de laptop, PC of zelfs op een tablet. Met deze digitale lessen kunnen leerlingen zelfstandig oefenen en spelenderwijs verder leren. Daarbij worden leerresultaten bijgehouden en is het mogelijk een schema van digitale lessen in te plannen, bijvoorbeeld voor zorgleerlingen. Dat is ideaal voor een RT-praktijk. U kunt precies die vakgebieden kiezen waaraan het kind behoefte heeft.

Meer informatie over de mogelijkheden voor uw RT-praktijk?

Wilt u meer informatie over het remedial teaching lesmateriaal dat Educatieve Uitgeverij Kinheim aanbiedt? Of heeft u vragen over het RT materiaal op het gebied van rekenen, of vragen over onze RT materialen in het algemeen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en adviseren u over de mogelijkheden voor uw school of RT-praktijk. U kunt ons bereiken van maandag tot en met donderdag van 8:30 tot 16:30 uur via 0183-302537.