Ondersteunend lesmateriaal

Ondersteunend lesmateriaal

Voor ondersteunend lesmateriaal kunt u het beste terecht bij een educatieve uitgeverij. Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt additioneel, verdiepend en ondersteunend lesmateriaal voor de basisschool. De uitgaven van Educatieve Uitgeverij Kinheim zijn geschikt voor leerlingen van groep 1 tot en met groep 8 en kunnen zelfs gebruikt worden voor kinderen die aan meer uitdaging toe zijn.

Ondersteunend lesmateriaal op diverse vakgebieden voor onderbouw en bovenbouw

Educatieve Uitgeverij Kinheim heeft een breed aanbod aan ondersteunend lesmateriaal op diverse vakgebieden. Een groot deel van dat lesmateriaal is beschikbaar voor zowel de onderbouw als de bovenbouw, zoals het lesmateriaal dat hoort bij de vakgebieden taal, lezen, rekenen, creatief, wereldoriëntatie, extra en digitaal. Voor de bovenbouw is er daarnaast ook lesmateriaal beschikbaar op de vakgebieden natuuronderwijs, aardrijkskunde, geschiedenis, verkeer, Europese taal en gezond gedrag. Het is mogelijk het lesmateriaal klassikaal te gebruiken, maar het is ook goed mogelijk leerlingen te stimuleren om zelfstandig te werken aan de hand van het lesmateriaal. Bijvoorbeeld als kinderen wat extra uitdaging nodig hebben. Er zijn zelfs uitgaven die kinderen vast voorbereiden op het voortgezet onderwijs. Met de uitgaven van Educatieve Uitgeverij Kinheim leren kinderen de basiskennis én gaan ze spelenderwijs leren. Leren was nog nooit zo leuk!

Proefpakket bestellen?

Wilt u ondersteunend lesmateriaal bestellen bij Educatieve Uitgeverij Kinheim? Dat kan gemakkelijk online. De meeste uitgaven die Educatieve Uitgeverij Kinheim beschikbaar heeft bestaan uit meerdere delen. Daarom kunt u een standaard proefpakket bestellen dat de boeken van één serie uit één vakgebied bevat, met verschillende niveaus. Wilt u echter liever losse uitgaven bestellen, zoals boeken van verschillende vakgebieden? Dat kan ook! U stelt dan simpelweg uw eigen persoonlijke proefpakket samen en voegt losse exemplaren toe aan uw winkelmand. Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u meer informatie over Educatieve Uitgeverij Kinheim? Neem dan contact met ons op via 0183-302537. Wij zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar.